Konti zabojniki

...da ohranimo zeleno

Ukvarjamo se s proizvodnjo lažjih konstrukcij, lovilnih posod, uličnih koškov, zabojnikov, cistern in raznovrstnih izdelkov po vaših željah.

PREBERITE VEČ

PREBERITE

Konti ulični koški

...da ohranimo zeleno

Ukvarjamo se s proizvodnjo lažjih konstrukcij, lovilnih posod, uličnih koškov, zabojnikov, cistern in raznovrstnih izdelkov po vaših željah.

PREBERITE VEČ

PREBERITE

Zadovoljnih strank

0

Izdelanih zabojnikov

0

Let izkušenj

0

... da ohranimo zeleno

Konti PROIZVODNI PROGRAM

ZABOJNIKI

ZABOJNIKI

Zabojniki na 2 kolesih, ALU izvedbe
VEČ

OSTALI PROIZVODI

OSTALI PROIZVODI

Razni ostali izdelki po naročilu.
VEČ

O nas

O podjetju Konti

Začetki našega podjetja segajo v leto 1968, v današnji obliki pa je bilo podjetje Konti ustanovljeno leta 1990. Naša proizvodnja je raznovrstna, vse pa se tako ali drugače dotika našega slogana »…da ohranimo zeleno«. Ukvarjamo se s proizvodnjo lažjih konstrukcij, lovilnih posod, uličnih koškov, zabojnikov, cistern in raznovrstnih izdelkov po vaših željah, potrebah in dimenzijah.

V podjetju GRADIMO NA VISOKI KVALITETI naših izdelkov in prijaznosti naših zaposlenih, kar je prednost naše lepe skupne prihodnosti. Po večini slovenskih mest naše izdelke ljudje radi uporabljajo zaradi kvalitete in izgleda.

Vabimo vas, da nas obiščete, pokličete ali pošljete e-sporočilo in dogovorili se bomo o možnostih in obsegu naročila.Lahko Vas tudi obišče naš zastopnik – s tem Vam prihranimo nekaj dragocenega časa in poti, obenem pa se tako lahko predhodno podrobneje dogovorimo o vaših željah in potrebah ter možnih rešitvah, ki Vam jih ponujamo.

Konti

Naše prednosti

Družinsko podjetje Konti poleg visoke kvalitete proizvodov odlikuje lastna proizvodnja in dolgoletne izkušnje pri izdelavi izdelkov za najbolj zahtevne uporabnike.

Izdelki, proizvedeni v Sloveniji, visoko strokovno znanje ter izkušnje nam omogočajo:

「✔」 hiter odzivni čas od naročila do izdelka (hitro izdelavo);

「✔」 da vam proizvode dostavimo na vaš naslov (hitro dostavo v dogovorjenem roku);

「✔」 da lahko na podlagi vaših želja in potreb pripravimo projekt, ki omogoča izdelavo želenega artikla (izdelava projekta je všteta v ceni izdelka);

「✔」 da vam lahko ponudimo kvalitetno garancijo, posledično imajo naši izdelki zanemarljivo število reklamacij;

「✔」 da smo prilagodljivi, saj poleg standardnih kovinskih izdelkov iz naše ponudbe lahko naredimo praktično vse, kar si naročnik želi.

Ste pripravljeni začeti poslovati s člani naše strokovne ekipe?