O nas

Začetki našega podjetja segajo v leto 1968, v današnji obliki pa je bilo podjetje Konti ustanovljeno leta 1990. Naša proizvodnja je raznovrstna, vse pa se tako ali drugače dotika našega slogana »…da ohranimo zeleno«. Ukvarjamo se s proizvodnjo lažjih konstrukcij, lovilnih posod, uličnih koškov, zabojnikov, cistern in raznovrstnih izdelkov po vaših željah, potrebah in dimenzijah.

Na spletni strani predstavljamo le del naše ponudbe. Gre predvsem za standardne izvedbe različnih zabojnikov in drugih industrijskih oziroma komunalnih izdelkov. Pri projektiranju in izdelavi smo fleksibilni. To pomeni, da precejšnji delež naše proizvodnje zajema izdelke po željah, merah in zahtevah naročnika oziroma kupca. Zaradi lastne proizvodnje se lahko posvetimo vsakemu izdelku posebej, ne glede na količino.

V podjetju GRADIMO NA VISOKI KVALITETI naših izdelkov in prijaznosti naših zaposlenih, kar je prednost naše lepe skupne prihodnosti. Po večini slovenskih mest naše izdelke ljudje radi uporabljajo zaradi kvalitete in izgleda. Pri delu upoštevamo različne zahtevne standarde kvalitete, zato so naši izdelki primerni (poleg gospodinjske rabe) in uporabni za obrt, industrijo in trgovino, še posebej pa za različne oblike komunalne dejavnosti.Zahvaljujemo se vam, da ste nam posvetili trenutek vašega časa in obiskali našo spletno stran v želji, da boste naše proizvode radi uporabljali v vašem okolju… v korist vseh nas…  da ohranimo zeleno.

Zahvaljujemo se vam, da ste nam posvetili trenutek vašega časa in obiskali našo spletno stran v želji, da boste naše proizvode radi uporabljali v vašem okolju… v korist vseh nas! … da ohranimo zeleno.

Vabimo vas, da nas obiščete, pokličete ali pošljete e-sporočilo in dogovorili se bomo o možnostih in obsegu naročila. Lahko Vas tudi obišče naš zastopnik – s tem Vam prihranimo nekaj dragocenega časa in poti, obenem pa se tako lahko predhodno podrobneje dogovorimo o vaših željah in potrebah ter možnih rešitvah, ki Vam jih ponujamo.

POMEMBNO: če izdelka, ki ga potrebujete in bi lahko sodil v sklop izdelkov iz naše dejavnosti, na naši strani ne najdete, nas pokličite – potrudili se bomo skupaj najti ustrezno rešitev in izvedbo izdelka.

Polno imeKonti, proizvodnja in trgovina, d.o.o.
Rogaška Slatina, Cvetlični hrib 17      
  Kratko imeKonti, d.o.o.
  Matična številka5355044000
  Davčna številkaSI 89865642
  IBANSI56 6100 0001 2982 051 (Delavska hranilnica)
 SI56 0400 1004 9304 604 (NKBM)
  UstanoviteljFranc TURNŠEK
  Zakonita zastopnicaLidija TURNŠEK