Zabojniki PEHD

Zabojnik PEHD 120L in 240L z dvema kolesoma

Zabojnik je izdelan iz HDPE mase (visoko gostotna masa), pokrov se odpira ročno. Zabojnik stoji na dveh kolesih. Standardne barve zabojnika so zelena, modra, rjava, antracitna, rumena, možno je naročilo ostalih barv. Možni prostornini zabojnika na dveh kolesih sta 120 l in 240 l (prostornina je označena z vtisom na zgornjem sprednjem delu nosilca ter z označbenimi rdeče belimi nalepkami). Visoka tehnologija  izdelave se skriva v stenah posode, v katerih se nahaja posebna snov IRGAGUARD™ B 1000. IRGAGUARD je bakteriostatik, kar pomeni, da zavira rast in razmnoževanje bakterij ter plesni. Njen namen je v zaviranju nastanka produktov razpadanja (vonjave, toksini, alergene snovi). Zabojnik je izdelan po standardu NORBA za sistem praznjenja RIKO, ATRIK FARID. Dimenzije: Zabojnik HDPE 120 litrov: Š 580, L 740, V 1070 in teža 15,5 kg. Zabojnik HDPE 240 litrov: Š 480, L 555, V 930 in teža 11,3 kg. Doplačila za dvokolesne zabojnike: – okrogla odprtina za steklo, plastenke, pločevinke z gumo, – odprtina za papir s strešico in – ključavnica za pokrov s ključkom.

Zabojnik PEHD 1.100L s štirimi kolesi

Zabojnik je izdelan iz HDPE mase (visoko gostotna masa zelene barve), pokrov se odpira ročno ali na nožno odpiralo. Standardne barve so zelena, rumena, antracitna, rjava ali modra. Zabojnik stoji na štiri vrtljivih kolesih, dve kolesi imata zavoro.
Možna prostornina zabojnika na štirih kolesih je 1100 l (prostornina je označena z vtisom na zgornjem sprednjem delu nosilca ter z označbenimi rdeče belimi nalepkami).
Visoka tehnologija  izdelave se skriva v stenah posode, v katerih se nahaja posebna snov IRGAGUARD™ B 1000. IRGAGUARD je bakteriostatik, kar pomeni, da zavira rast in razmnoževanje bakterij ter plesni. Njen namen je v zaviranju nastanka produktov razpadanja (vonjave, toksini, alergene snovi).
Zabojnik je izdelan  po standardu NORBA za sistem praznjenja RIKO, ATRIK FARID.

Doplačila za štirikolesne zabojnike:
– odprtina za steklo, plastenke, pločevinke z gumo,
– odprtina za papir s strešico in
– ključavnica za pokrov s ključkom.